nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

AJAX-HUB-AJ-HUB-Z
AJAX HUB Plus
Reviews | Review toevoegen

De Ajax Hub plus is het hart van een Ajax beveiligingssysteem waarop u de diverse soorten beveiliging en controle componenten van AJAX kunt aansluiten.

€ 447,00 *
€ 299,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

AJAX HUB Plus | Brein van het AJAX Beveiligingssysteem

 

AJAX-1

Met de passie om technologie te combineren met design, heeft AJAX een geavanceerd zeer betrouwbaar professioneel alarmsysteem ontwikkeld dat draadloos communiceert in uw huis of bedrijf. Het maakt gebruik van gecertificeerde apparatuur in overeenstemming met de Europese norm EN 50131-1 klasse 2.
 

De Ajax hub plus is een uitgebreide versie van de Ajax hub. Deze centrale is standaard uitgevoerd met:
1x Lan aansluiting
1x Wifi
2x GSM 3G/GPRS
 

Ajax Hub is het brein van het Ajax-systeem en beheert elk onderdeel van het netwerk. Dankzij de Jeweler-technologie wordt elke draadloze component in het netwerk voortdurend gecontroleerd en worden alle gegevens verzameld. Versleutelde communicatie en authenticatie worden gebruikt, die de Ajax componenten beschermen tegen interferentie of sabotage. Ajax Hub analyseert alle rapporten, filtert eventuele valse alarmen en waarschuwt u in geval van echt gevaar.
 

Alle verbindingen en knoppen zijn verborgen in de centrale. De Ajax-hub heeft een batterij die een back-up van maximaal 16 uur en biedt in het geval van een stroomstoring wordt de alarmmelding onmiddellijk naar de gebruiker verzonden. Hiervoor wordt het Ethernet-, WiFi en / of GSM-signaal gebruikt, terwijl de ongebruikte frequentie automatisch wordt geselecteerd in het geval van een fout op het gebruikte kanaal.
 

De Ajax hub is nodig als basis van het alarmsysteem.Alle melders worden verbonden met de hub. In deze hub zit een GSM kiezer en een LAN/WiFi aansluiting voor een directe koppeling met het internet.
 

U kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit. Alle melders en de hub plus zijn in te leren door de QR code te scannen met de smartphone. Het systeem is daarna direct bereikbaar via het internet. U hoeft dus geen poorten open te zetten op uw router.
 


Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews