nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

AJAX Hubkit Luxe Starterskit
Reviews | Review toevoegen

De kit Ajax StartersKit bevat alles wat nodig is om het pand te beschermen. Sensoren beveiligen deuren, ramen en activiteiten in de woning of bedrijf en de Ajax hub verbindt ze met de buitenwereld.

€ 729,00 *
€ 699,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

AJAX Hubkit Luxe Starterkit Alarm Systeem
(AJ-KITLUXE)

 

AJAX-1

Schaf direct een complete Ajax hubkit aan zodat u direct alles besteld wat u nodig heeft. Bij deze set zitten alle batterijen, montage materialen en benodigdheden. Het enige wat u nog aan moet schaffen is de simkaart.
 

Met de passie om technologie te combineren met design, heeft AJAX een geavanceerd zeer betrouwbaar professioneel alarmsysteem ontwikkeld dat draadloos (zonder WiFi) communiceert in uw huis of bedrijf. Het maakt gebruik van gecertificeerde apparatuur in overeenstemming met de Europese norm EN 50131-1 klasse 2.


 

Ajax Hub is het brein van het Ajax-systeem en beheert elk onderdeel van het netwerk. Dankzij de Jeweler-technologie wordt elke draadloze component in het netwerk voortdurend gecontroleerd en worden alle gegevens verzameld. Versleutelde communicatie en authenticatie worden gebruikt, die de Ajax concentrator beschermen tegen interferentie of sabotage. Ajax Hub analyseert alle rapporten, filtert eventuele valse alarmen en waarschuwt u in geval van echt gevaar.
 

Alle verbindingen en knoppen zijn verborgen in de hub. De Ajax-hub heeft een batterij die een back-up van maximaal 24 uur biedt en in het geval van een stroomstoring wordt de alarmmelding onmiddellijk naar de gebruiker verzonden. Hiervoor wordt het Ethernet- en / of GSM-signaal gebruikt, terwijl de ongebruikte frequentie automatisch wordt geselecteerd in het geval van een fout op het gebruikte kanaal.
 

Bij Ajax hubkit wordt geleverd:

 
  • 1x AJAX HUB centrale,
  • 2x AJAX DoorProtect MagneetContact,
  • 2x AJAX MotionProtect huisdiervriendelijk,
  • 1x AJAX SpaceControl afstandsbediening,
  • 1x AJAX KeyPad draadloos bedieningspaneel,
  • 1x AJAX HomeSiren binnensirene,


Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews