nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Ajax-KeyPad-AJ-KEYPAD/Z
Ajax KeyPad
Reviews | Review toevoegen

Het Ajax Touch Keypad is een draadloos keypad met touch bedieningstoetsen in een aantrekkelijk design waarmee eenvoudig het Ajax security systeem kan worden bedient.

€ 129,00 *
€ 99,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

AJAX KeyPad | Draadloos KeyPad

 

AJAX-1

Het Ajax Touch Keypad is een draadloos keypad met touch bedieningstoetsen waarmee eenvoudig het Ajax security systeem kan worden bedient. Het geeft bescherming tegen het proberen te raden van de gebruikerscodes en het ondersteund ook het kunnen inschakelen onder dwang (dwangcode) met een stille alarm doormelding. Het is draadloos verbonden middels het Jeweller protocol met een effectief draadloos bereik van 1700 mtr. (open veld). Het Keypad is bedoeld voor gebruik binnenshuis. In ideale omstandigheden kunnen de batterijen in het keypad tot wel 2 jaar mee gaan.
 

U kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit.  Alle Ajax componenten zijn in te leren door de QR code te scannen met de smartphone. Het systeem is daarna direct bereikbaar via het internet. U hoeft dus geen poorten open te zetten op uw router.
Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews