nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Apple iPhone 8 (A-Grade)
Apple iPhone 8 (A-Grade)
0 Reviews | Review toevoegen

Refurbished Apple iPhone 8. Refurbished Klasse: A-Grade. Wordt geleverd met Laadkabel, USB Adapter & Tempered Glass.

€ 449,00 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Apple iPhone 8 64GB in A-Grade nu Slechts € 449,-
(Klasse A-Grade)(Klasse: A-GRADE)
Producten met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze producten zijn met recht 'zo goed als nieuw'.
  • Originele Apple Premium Refurbished
  • Nieuwe Earphone
  • Nieuwe Accu
  • Nieuwe USB adapter + Lightning kabel
  • 1 Jaar Garantie
Klasse: 
RENEW = Opnieuw verpakt door de fabrikant / Nieuw (volledig 100% functioneel)
A-Grade = Nieuw staat (volledig 100% functioneel)
B-Grade = Zeer nette staat (volledig 100% functioneel)
C-Grade = Nette staat (volledig 100% functioneel)


REFURBISHED IPHONE KOPEN

Wil je een iPhone kopen, maar niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe Apple iPhone? Heel begrijpelijk! Veel mensen zien de voordelen van een iPhone, maar willen of kunnen het geld er niet aan uitgeven. Bij Stunthuis Nederland hebben wij dé oplossing voor jou: een refurbished iPhone. In vergelijking met de originele nieuwprijs van een iPhone, is een refurbished iPhone van Stunthuis tot wel 60% goedkoper.

 

Het succes van refurbished iPhones blijkt onder meer uit de razend snelle toename van het aantal refurbished aanbieders, en de vraag naar refurbished producten. Maar, wat betekent ‘refurbished’ nu precies en wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone? Onderstaand vertellen wij je alles over refurbished iPhones.

 

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE?

Een refurbished iPhone is grondig gecontroleerd, indien nodig gereviseerd én professioneel gereinigd. Refurbished betekent in het Nederlands letterlijk ‘gereviseerd’. Een technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Dit gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Indien er een defect onderdeel wordt geconstateerd, vervangen wij deze door een nieuw onderdeel. Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, worden de iPhones nogmaals door onze robots gecontroleerd.

 

Technische controle refurbished iPhones

Een technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Dit gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Onder meer het scherm, de speakers en natuurlijk de batterij worden grondig getest. Als een onderdeel niet aan onze kwaliteitsstandaarden voldoet, vervangen wij deze door een volledig nieuw onderdeel.

 

refurbished iPhone controle punten


*Garantie termijn: 24 maanden garantie op toestel

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.